Amer H. Kamal

CEO/Partner
Tel: 22 21 21 17
amer@seebuild.dk

seebuild bygherrerådgiver

Bygherrerådgiver

24 år i byggebranchen

9 år i detailbranchen

Projektledelse

Produktionsansvarlig

IKT-ledelse

Procesoptimering

Forretningsudvikling

Digitale værktøjer

BIM

Forandringsledelse

Arbejdsmiljøledelse

amer kamal seebuild

Projektgranskning

 

SEEbuild har stor erfaring med projektgranskning pga. vores store erfaring som både entreprenør og rådgiver. Vores grundige gennemgang af byggeprojekter sikrer høj kvalitet, overholdelse af budgetter og optimal bygbarhed. Vi identificerer og fjerner risici tidligt i processen, hvilket minimerer potentielle problemer og forsinkelser. Med SEEbuild som projektgransker kan kunderne være sikre på, at alle aspekter af projektet bliver nøje evalueret og optimeret for at sikre en problemfri og effektiv gennemførelse. Vores erfaring og dedikation til kvalitet og bygbarhed gør os til en stærk og pålidelig projektgransker i et hvert byggeprojekt.

 
 

Alternativ til totalentrepriser

SEEbuild tilbyder en unik og værdifuld tilgang som alternativ til totalentrepriser, hvilket giver bygherrer større kontrol og fleksibilitet i deres byggeprojekter. Som bygherrerådgiver fokuserer SEEbuild på bygbarhed, økonomi og risikostyring, der sikrer, at alle aspekter af projektet bliver nøje vurderet og optimeret.

I modsætning til totalentrepriser, hvor en enkelt entreprenør har ansvaret for både design og udførelse, fungerer SEEbuild som en uafhængig rådgiver, der repræsenterer bygherrens interesser gennem hele projektets levetid. Dette skaber en mere gennemsigtig og samarbejdsorienteret proces, hvor beslutninger træffes baseret på de bedste løsninger for projektet frem for entreprenørens egne interesser.

SEEbuilds tilgang sikrer høj kvalitet ved at udføre grundige designgennemgange og involvere den enkelte udførende entreprenør i løsningsvalg og udførelsesmetoder. Budgetoverholdelse opnås gennem nøje udvalgte, kompetente og motiverede entreprenører der deltager aktivt i løsning af projektet. Dette giver samtidig en meget stor bygbarhed og udførelsessikkerhed. SEEbuild er proaktive i alle faser af projektet.

Ved at vælge SEEbuild får bygherrer adgang til et erfarent team af specialister, der arbejder dedikeret på at sikre, at projektet lever op til de højeste standarder, holdes inden for budget og gennemføres effektivt. Denne tilgang giver bygherren en større grad af kontrol og sikkerhed, hvilket fører til mere vellykkede og problemfri byggeprojekter.

amer og martin seebuild